Päivystys 24/7

Kevyen kaluston hinauspalvelu Kiuruvesi

24h/vrk päivystys 040 672 3570

Päivystyksen ansiosta saat meiltä nopeaa apua 24/7 niin kolareissa, ojaan suistumisissa, rengasrikoissa kuin teknisissä ongelmissa.

Nopeasti apua paikalle

Saat aikatauluarvion kuljettajalta. Ajoneuvo korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle / haluamaasi paikkaan.

Monipuolista palvelua

Henkilö- ja pakettiautot. Mopot, mönkijät ja moottoripyörät sekä muu kevyt kalusto. Toimimme noin 100 km säteellä Iisalmesta.

Hinauspalvelu Rantonen tarjoaa luotettavaa apua sekä kotona että matkalla Kiuruveden alueella. Kun olet töissä ja kohtaat rengasrikon tai auto ei lähde käyntiin, voit luottaa meihin. Ammattitaitoinen tiimi saapuu nopeasti paikalle. Jos ongelma johtuu tyhjästä akusta, tarjoamme avuksi hinausliikkeen antamaa apuvirtaa. Lisäksi meillä on tarvittava osaaminen raskaan kaluston hinaukseen. Oli kyseessä sitten työpaikka tai matka, älä epäröi ottaa yhteyttä. Me palvelemme sinua kaikkialla Kiuruvedellä: Niemiskylästä ja Hautakylästä Kalliokylään ja Kiuruveden keskustaan.

Kaikki vakuutusyhtiöt ovat yhteistyökumppaneitamme, joten laskutus onnistuu helposti kauttamme.

Paljonko hinaaminen maksaa?

Kevyen kaluston hinauksen hinta muodostuu seuraavista tekijöistä: milloin hinaus suoritetaan, kuinka kauan tehtävässä kestää, kuinka pitkälle on lähdettävä.

Voit tiedustella meiltä hintoja etukäteen, niin voimme kertoa hinnoitteluperusteistamme ja antaa esimerkin hinauksen hinnasta. Kaikki vakuutusyhtiöt ovat yhteistyökumppaneitamme, joten laskutus onnistuu helposti kauttamme.

Ota meihin yhteyttä

Kuljetus Rantonen (kuljetus ja hinaus Rantonen)

Yrittäjäntie 2, 74130 Iisalmi

0400 830 530

Jari.Rantonen@kuljetusrantonen.fi

@kuljetusrantonen

LASKUTUS

Kuljetus Rantonen Ky
(kuljetus ja hinaus Rantonen)

Y-tunnus 1751443-8
Verkkolaskutus osoite:
003717514438
Operaattoritunnus:
003723327487
Välittäjä:
Apix Messaging Oy