Päivystys 24/7

Kevyen kaluston hinauspalvelu Sonkajärvi

24h/vrk päivystys 040 672 3570

Päivystyksen ansiosta saat meiltä nopeaa apua 24/7 niin kolareissa, ojaan suistumisissa, rengasrikoissa kuin teknisissä ongelmissa.

Nopeasti apua paikalle

Saat aikatauluarvion kuljettajalta. Ajoneuvo korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle / haluamaasi paikkaan.

Monipuolista palvelua

Henkilö- ja pakettiautot. Mopot, mönkijät ja moottoripyörät sekä muu kevyt kalusto. Toimimme noin 100 km säteellä Iisalmesta.

Sonkajärvellä tarjoamme hinauspalvelua kaikenlaisille ajoneuvoille. Rantosen hinauspalvelun ammattilaiset valitsevat huolellisesti juuri oikeanlaisen hinaus- tai tiepalveluauton kuhunkin tilanteeseen. Näin varmistamme, että avun saapuminen tapahtuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Kokemuksella ja ammattitaidolla pelastamme mopoja, mopoautoja, moottoripyöriä, traktorimönkijöitä, henkilöautoja, pakettiautoja sekä raskaan kaluston ajoneuvoja Sonkajärven alueella. Luota meihin, kun tarvitset luotettavaa hinausapua.

Kaikki vakuutusyhtiöt ovat yhteistyökumppaneitamme, joten laskutus onnistuu helposti kauttamme.

Paljonko hinaaminen maksaa?

Kevyen kaluston hinauksen hinta muodostuu seuraavista tekijöistä: milloin hinaus suoritetaan, kuinka kauan tehtävässä kestää, kuinka pitkälle on lähdettävä.

Voit tiedustella meiltä hintoja etukäteen, niin voimme kertoa hinnoitteluperusteistamme ja antaa esimerkin hinauksen hinnasta. Kaikki vakuutusyhtiöt ovat yhteistyökumppaneitamme, joten laskutus onnistuu helposti kauttamme.

Ota meihin yhteyttä

Kuljetus Rantonen (kuljetus ja hinaus Rantonen)

Yrittäjäntie 2, 74130 Iisalmi

0400 830 530

Jari.Rantonen@kuljetusrantonen.fi

@kuljetusrantonen

LASKUTUS

Kuljetus Rantonen Ky
(kuljetus ja hinaus Rantonen)

Y-tunnus 1751443-8
Verkkolaskutus osoite:
003717514438
Operaattoritunnus:
003723327487
Välittäjä:
Apix Messaging Oy