Päivystys 24/7


TIETOA MEISTÄ

Liikenne Rantonen Oy:n yrittäjänä häärii Jari Rantonen, 52. Jarilla on vankka kokemus- ja koulutustausta autoalalta, josta hänellä on suoritettuna autoasentajan ja liikenneopettajan tutkinnot. Työkokemusta on ehtinyt kertyä yli kolmekymmentä vuotta mm. varaosamyyjän, korjaamo- ja huoltoasematyöntekijän, autokoulun ja raskaan kaluston liikenneopettajan sekä kuljetusalan tehtävistä.

Itsenäisenä yrittäjänä Jari on toiminut vuodesta 2002. Omien sanojensa mukaan yrittäjäksi ryhtymisessä ei kaduta muu kuin aloittaminen kymmenen vuotta liian myöhään.

Iisalmen Euromaster -liikkeen yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2018. Tällä hetkellä hän tekee rengasliikkeen pyörittämisen lisäksi tarvittaessa myös kuljetuspuolen tehtäviä sekä raskaan kaluston ajo-opetusta. Jarilla on myös ammattipätevyyden jatkokoulutusluvat.


Vaikka rengasliikkeen pääpaino on luonnollisesti renkaiden myynnissä ja asennuksessa, tarjontaa on tarkoitus kehittää eteenpäin myös huoltopuolella. Liikkeessä tehdään monipuolisia henkilöauton huoltoja ja korjauksia sekä pieniä raskaan kaluston korjaustöitä.